Park en paviljoen

De LLTV werd in 1975 opgericht.

Langzaam is de tennisvereniging uitgegroeid tot een professionele organisatie. Gestart met twee kunststofbanen en een houten keet als clubhuis, beschikt de LLTV nu over tien verlichte kunstgrasbanen en een mooi, ruim clubhuis. Daar kunt u natuurlijk terecht om na de wedstrijd onder het genot van een drankje met medespelers na te praten.

In het tennispaviljoen bevindt zich een klapper en een prikbord met informatie over de LLTV. In de lange gang richting baan 1 vindt u de aankondigingen en inschrijfkaarten voor eigen toernooien en  open toernooien in de regio. Eigen toernooien en andere activiteiten staan voor het hele jaar vermeld op de activiteitenkalender op de website. Activiteiten worden ook vaak aangekondigd via de Digitale Opserver en via posters op de prikborden in het paviljoen.

De kantine is door de weeks 's avonds open van 19.00 uur tot 23.30 uur en op de vrijdag en de zaterdag tot 00.30 uur. Op zaterdag geldt dit alleen indien er competitiewedstrijden gespeeld worden.

De openingstijden van het tennispark zijn: doordeweeks van 08:00 tot 00:00 en in het weekend van 08:00 tot 22:00.

De bar wordt geheel door vrijwilligers verzorgd. Als u snel uw kennissenkring wilt vergroten, is het aan te bevelen om u als vrijwilliger aan te melden voor bardienst. Er zijn altijd vrijwilligers nodig! Dit kan bij Mieke Smits door een email te sturen naar bar@lltv.nl

De hoofdingang van het clubhuis is altijd open. Via deze ingang kunt u gebruik maken van het toilet, de bediening van de verlichting en het afhangbord.

Het tennispark ligt aan het Buske, samen met de voetbalvereniging en de damclub aan de Jo Eversstraat nummer 1. Samen vormen zij sportpark Vossenpels.