Inschrijfformulier lidmaatschap

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht

Algemeen

Een digitale pasfoto moet voor de ledenpas aan de volgende algemene voorwaarden voldoen:

  • De foto moet het lid voorstellen en dient recent, duidelijk en goed gelijkend te zijn;
  • De foto dient recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn;
  • De breedte van het hoofd op de foto dient ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn;
  • Beide ogen dienen zichtbaar te zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen. Het dragen van een bril met donkere glazen is alleen toegestaan, indien de drager kan aantonen dat dit om medische redenen noodzakelijk is;
  • Het hoofd dient onbedekt te zijn, tenzij de aanvrager kan aantonen dat godsdienstige, levensovertuigelijke of medische redenen zich hier tegen verzetten. Indien het hoofd bedekt is, dient het gezicht duidelijk herkenbaar te zijn;
  • De foto dient tenminste 300 (breed) x 400 (hoog) pixels groot te zijn, groter is geen probleem.

Proefperiode

Na de inschrijving begint een proefperiode van een maand. In die periode mag je bij ons komen tennissen om te kijken of je het leuk vindt. Tijdens de proefperiode kun je je inschrijving kosteloos annuleren. Na de proefperiode verwerken wij je inschrijving bij de KNLTB. Dat betekent dat je gedurende de proefperiode niet kunt deelnemen aan competities en toernooien. Wil je geen gebruik maken van de proefperiode, dan kun je dat hier aangeven. We schrijven je dan zo snel mogelijk in bij de KNLTB zodat je ook aan competities en toernooien kunt meedoen. Kosteloos annuleren is daardoor niet mogelijk. De proefperiode geldt alleen voor nieuwe leden die niet eerder lid zijn geweest van de LLTV. Indien je kiest voor proefperiode en ook meteen tennisles neemt, neem dan contact op met Tennisschool Slagvaardig. Het e-mailadres is training@slagvaardigtennis.nl.

Bepaling van de speelsterkte

Actief binnen de club

Neen kan eigenlijk niet. Tip: probeer als groep voor bardienst in te schrijven, waardoor je maar 1x per 3 á 4 maanden aan de beurt bent. Bijv.: de groep waar je samen tennisles mee hebt, tennist of competitie meespeelt.

Contributie

Privacy beleid (opent in nieuw venster)

Opmerkingen

Heb je nog opmerkingen, of heb je bepaalde deskundigheid of expertise waarvan de club gebruik zou kunnen maken? Indien ja, dan kun je deze hier vermelden.