Lidmaatschap

Kosten

De contributie voor het lidmaatschap bij LLTV is:

  • € 170,00 voor senioren (vanaf 26 jaar)
  • € 80,00 voor senioren (18 - 25 jaar)
  • € 40,00 voor jeugdleden (0 t/m 17 jaar)

Naast de contributie betaal je eenmalige inschrijfkosten wanneer je lid wordt. Deze zijn:

  • € 25,00 voor senioren (vanaf 18 jaar)
  • € 15,00 voor jeugdleden (0 t/m 17 jaar)

Vervanging van de LLTV- ledenpas bij verlies of anderszins kost € 15,00.

Nieuwe leden betalen contributie vanaf de eerstvolgende incassoperiode na ingang lidmaatschap. De incassoperioden zijn van 01-01 t/m 30-06 en 01-07 t/m 31-12 van elk jaar. Deze regeling is alleen geldig als je nog niet eerder lid bent geweest van LLTV. De hoogte van de contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering (ALV)

Lid worden

Je kunt jezelf inschrijven met ons online inschrijfformulier via de knop hieronder. Vanaf het moment dat je jezelf inschrijft, begint een proefperiode van een maand. In deze maand kun je kijken of je tennis leuk vindt. Om gebruik te maken van een tennisbaan (afhangen) kun je aan de bar om een tijdelijke pas vragen. We vragen jouw definitieve pas aan ná de proefperiode.

Blijk je tennis toch niet leuk te vinden? Dan kun je je inschrijving binnen de proefperiode kosteloos annuleren.

Na een maand wordt jouw proefperiode automatisch omgezet in een definitief lidmaatschap. Op dat moment vragen wij voor jou een lidmaatschapspas aan. Deze krijg je normaliter binnen 15 dagen thuisgestuurd.

Ieder nieuw lid ontvangt de tweewekelijkse Digitale Opserver via de e-mail en een Welkomstbrief.

Aanmelden lidmaatschap

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wordt het lidmaatschap niet beëindigd, dan volgt automatisch verlenging voor het volgende seizoen.

Je kunt je lidmaatschap beëindigen per e-mail via het mailadres ledenadministratie@lltv.nl. Telefonische of mondelinge opzegging wordt niet geaccepteerd. Het lidmaatschap dient voor 30 november te worden opgezegd.

Tennislessen

Als lid van LLTV kun je voor tennislessen inschrijven bij tennisschool JvdA via joris@tsjvda.nl. Meer informatie over tennisles.

Recreatief tennis

Er zijn vele mogelijkheden voor recreatief tennis.  Je kunt altijd terecht op de banen met een maatje of meerdere maatjes. De banen zijn geopend van 8 uur tot 22 uur. Op competitiedagen, toernooien of bijzondere aangelegenheden zijn er meestal geen banen voor recreatief tennis beschikbaar. Houd de berichtgeving hierover goed bij! Kijk regelmatig op de website, lees de Digitale Opserver (DO) en in de toekomst mogelijk informatie via een verenigings-app op je telefoon.

Elke dinsdag en vrijdag is er recreatief tennis van 10 tot 13:30 uur. We richten ons met deze ochtenden vooral op de 50-plus groep, maar ook jongeren zijn welkom.  Meestal zijn er zo’n 16 à 28 mensen aanwezig. Er wordt om 10 uur eerst getost, waarna er tot 11.30 uur wordt getennist. Dan een pauze van een half uur om even koffie of thee te drinken, en evt. je meegebrachte boterham op te eten. Om 12 uur weer een nieuwe ronde tot 13:30 uur. Je kunt de hele tijd meespelen, maar kunt ook kiezen om alleen te spelen van 10 tot 11:30 uur of van 12 tot 13:30 uur.

Daarnaast zijn er 1 x per maand labelavonden (tosavonden): zie hiervoor steeds de website

Meedoen-regeling

LLTV doet mee aan de Meedoen-regeling voor inwoners van de gemeente Nijmegen. Met de Meedoen-regeling geeft de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen maximaal € 150,- om te sporten, een cursus te volgen of een culturele activiteit te doen. Kijk onderaan deze pagina voor het aanbod. Voor meer informatie lees dit nieuwsbericht of kijk op de website van de gemeente Nijmegen.

Meer informatie

Meer informatie kan opgevraagd worden bij de Ledenadministratie van de LLTV via ledenadministratie@lltv.nl